Zwolle fit en vitaal

#healthylife
Iedereen weet dat beweging en een gezonde levensstijl bijdraagt aan geluk, creativiteit en ontspanning. Op Instagram word je overspoeld met #fitchick en #healthylife; er is volop aandacht voor terwijl er op scholen en in je eigen buurt nog steeds erg weinig mee gebeurt. Hoe kunnen we in Zwolle een bewegingshype op gang krijgen? Hoe kunnen we technologie hierbij inzetten? Pokemon GO en de Sutu zijn hier voorbeelden van.

Here we go!
Inventariseer wat er zoal gebeurt op het gebied van bewegen. Ontwikkel een concept op het gebied van gezond beweeggedrag dat aantrekkelijk en eenvoudig is voor leerlingen en gemakkelijk in te passen is in het basisonderwijs en voor- en naschoolse opvang.

Wij zoeken jou!
Heb jij affiniteit met beweging, gezonde levensstijl, slimme technologie en jongeren? Wij zijn op zoek naar innovatieve studenten die blij worden van iets dat wél werkt. Analytisch sterke ondernemende en nieuwsgierige types die interesse hebben op het vlak van ICT, serious gaming, grafische vormgeving, animatie, educatie van jongeren, sportmanagement of lichamelijke opvoeding. Lijkt je dit wat? Dan is deze opdracht zeker iets voor jou.

Wat levert het jou op?

  • je werkt samen met mbo- en Hbo-studenten van verschillende opleidingen en je kunt je talent maximaal inzetten;
  • je krijgt een uniek programma aangeboden en toegang tot netwerken die je anders als student niet snel zou hebben;
  • je ontwikkelt samen een nog niet bestaand concept en zet deze in de markt met je opdrachtgever en onderwijsinstellingen.

Meedoen?
Mail ons! info@denieuwehanzeunie.nl

Opdrachtgever

Aart Jansen (gemeente Zwolle)

Coaches

nog niet bekend

Looptijd

Februari – juli 2017