TalentStad, the place to be!

Stel je eens voor
Hoe zou de maatschappij er uitzien zonder vakmensen die letterlijk de handen uit de mouwen steken? Hoe zou jij het vinden wanneer je zelf de olie van je auto zou moeten verversen, zelf een dakkapel moet plaatsen of met behulp van een YouTube instructiefilmpje zelf je haar moet knippen?

Vakmensen zijn de onmisbare doeners in de maatschappij, maar hoe komt het dat jongeren vaak niet vertellen dat ze op het vmbo zitten of docenten van deze scholen op verjaardagen in de verdediging gaan wanneer het gesprek weer over het negatieve imago van het vmbo gaat?

Creëer samen een nieuw imago
Dit imagoprobleem gaan we aanpakken! Samen met studenten van andere scholen en opleidingen ga jij in een team aan de slag en ontwikkel je drie concepten om het imago van het VMBO TalentStad te verbeteren. Hierbij zijn sexy, stoer en swingend de kernwoorden.

Wij zoeken jou!
Heb jij affiniteit met dit vraagstuk? Ligt jouw interesse bij marketing, communicatie, grafische vormgeving of multimedia? Wij zijn op zoek naar nieuwsgierige, creatieve studenten die ook communicatief vaardig zijn. Lijkt het jou leuk om met een frisse blik dit probleem op te lossen? Dan is deze 2-daagse zeker iets voor jou.

Programma:
48 uur in teams aan de slag met oa. hippe werkvormen, inspirerende Ted-talks, lekker eten en bevlogen studenten.

Wat levert het jou op?

  • je werkt aan een levensecht vraagstuk en draagt bij aan een kanteling in de maatschappij;
  • je netwerk krijgt een boost: je ontmoet Zwolse ondernemers, bestuurders, vertegenwoordigers van het Zwolse onderwijs en werkt samen met studenten van totaal verschillende opleidingen.

Meedoen?
Mail ons! info@denieuwehanzeunie.nl

Opdrachtgevers

Marlous Siemelink (TalentStad)

Ambassadeurs

Mariska van Beusichem
Klaas Feenstra
Leonie Flanderijn
Martin Hemmink
Diederik Meijntjes
Yilmaz Schoen
Jacco Vonof
Joke Wijnberger

Coaches

nog niet bekend

Looptijd

15 en 16 maart 2017