On tour op het platteland!

Het platteland op nr1

LEADER is een programma van de Europese Unie met als doel plattelandsgebieden economisch te versterken. In de periode 2015-2020 wil het LEADER gebied Noord Overijssel initiatieven op gang brengen die bijdragen aan een sterk en leefbaar platteland. De uitdagingen van de toekomst maken het noodzakelijk dat we niet meer ‘doen wat we altijd deden’.

Maar wat willen de jongeren op het platteland? Waar dromen zij van? Waar willen zij wonen, werken en leven? Wat zijn ideaalbeelden? Wat zijn drempels?

On tour!

Met een caravan trekken wij van februari 2018 t/m juni 2018 door de regio’s Ommen/Hardenberg, Dalfsen, Zwolle/Kampen, Steenwijkerland, Zwartewaterland en Staphorst met de Agri-Roadshow.
Samen met jou willen we ontmoetingen creëren en de dialoog tussen jongeren en ondernemers faciliteren. Maar hoe bereiken we ze? Wat is daar voor nodig?

Wij zoeken jou!

Heb jij affiniteit met het platteland, ben je nieuwsgierig, creatief, communicatief vaardig en sta jij met de pootjes in de klei?
Wij zijn op zoek naar strategische denkers, organisatietalenten, gebiedsontwikkelaars, groen studenten, grafische vormgevers, horecatijgers en netwerkers.
Zowel op MBO als HBO niveau zoeken wij studenten. Ben jij ambitieus en voorbereid op jouw toekomst, lijkt het jou te gek om in een multidisciplinair team samen te werken aan dit vraagstuk? Mail ons!

Wat levert het jou op?

  • Je krijgt een uniek programma aangeboden en toegang tot netwerken die je als student niet snel zou hebben;
  • Je bouwt regionaal een sterk netwerk op van werkgevers;
  • Je werkt samen met MBO en HBO studenten van verschillende opleidingen en kunt je talent maximaal inzetten.

Opdrachtgever

Jan Boxum (LEADER Noord-Overijssel, Provincie Overijssel)

Coaches

nog niet bekend

Projectleider

Kim Stegeman (BureauDoet)

Looptijd

Fase 1 ontwikkeling strategie & concept: oktober 2017 t/m januari 2018

Fase 2 uitvoering: februari 2018 t/m juni 2018

Meedoen?

Heb je nog vragen? Wil je gelijk meedoen? Mail Kim op kim@denieuwehanzeunie.nl