On the road voor gezonde sportkantines!

Nut of noodzaak?

Gezond eten, voldoende bewegen, matigen met alcohol… Nut of noodzaak? Heb jij een gezonde dosis energie om een vraagstuk over deze thema’s te lijf te gaan? Zwolle Gezonde Stad is een samenwerking van diverse partijen waaronder; de Gemeente Zwolle, SportService Zwolle en GGD IJsselland.
Hun doel? Een gezonde leefstijl aantrekkelijk en gemakkelijk maken voor alle Zwollenaren. Dat moet natuurlijk ook doorgevoerd worden in de Zwolse sportkantines! Help jij mee met het elimineren van de bitterbal en organiseer je applaus voor de smoothie?

On the road

Samen met jou zetten we een knallende roadshow neer waarin we sporters, kantinebeheerders en bestuurders inspireren met  het proeven en bereiden van aantrekkelijke en gezonde voeding. Kleurrijk, lekker, budgettair verantwoord en makkelijk te bereiden zijn de kernwoorden voor dit project. Na de roadshow is de gezonde leefstijl  niet meer weg te denken in de sportkantine. Dat willen we borgen en daarom ga jij ook aan de slag met het implementatieproces.

Wij zoeken jou

Heb jij affiniteit met sport, bewegen, koken en/of gezonde voeding? Kan je goed organiseren? Houd je van een uitdaging? Word je hierdoor geprikkeld? Wij zijn op zoek naar fitgirls, fitboys, strategische denkers, organisatietalent, topkoks, foodies, netwerkers, verbinders, horecatijgers en financiële toppers. Zowel op mbo als op hbo niveau zoeken we studenten. Lijkt het je tof om in een multidisciplinair team te werken en krijg jij de boel in beweging? Mail ons!

Wat levert het jou op?

  • Je krijgt een uniek programma aangeboden.
  • Je bouwt regionaal een sterk netwerk op van werkgevers.
  • Je werkt samen met mbo en hbo studenten van verschillende opleidingen en je kunt maximaal inzetten.
  • Je krijgt de mogelijkheid om naast je opleiding te werken aan jouw persoonlijke leerdoelen.

Opdrachtgever

Ina van Oostbrugge (Zwolle Gezonde stad)

Aart Janssen (Gemeente Zwolle)

Coaches

nog niet bekend

Projectleider

Lotte van Hal (Nexd)

Looptijd

Fase 1 kick-off: start december 2017

Fase 2 uitvoering: januari 2018 t/m juni 2018

Meedoen?

Heb je nog vragen? Wil je gelijk meedoen? Mail Nadine op nadine@denieuwehanzeunie.nl