Green campus, hét circulaire hart van Nederland

Hét groene hart
Aeres Hogeschool heeft de ambitie om hét groene hart van Nederland te worden: dé plek voor circulair ondernemen, onderwijs en onderzoek. Dit zit al diep in de haarvaten van de hogeschool maar kan nog beter uitgedragen worden. Kernwoorden hierbij zijn sociaal, economisch en ecologisch. Lees meer op www.aereshogeschool.nl.

Circulair denken
Hoe kan Aeres een nog sterkere groene campus worden? De opdracht is om met ideeën te komen, concepten te ontwikkelen en Aeres advies te geven. Hierbij is de rode draad (natuurlijk) circulair denken en niet lineair.

Wij zoeken jou!
Heb jij affiniteit met circulair denken, een circulaire economie en wil je hier een bijdrage aan leveren? Wij zijn op zoek naar nieuwsgierige studenten met zowel een helicopterview als oog voor details. Iemand die NEE zegt tegen standaard oplossingen. Ligt jouw interesse bij communicatie, ruimtelijke of grafische vormgeving? Of bij bouwkunde, gebiedsontwikkeling of watermanagement? Lijkt het jou leuk om met een frisse blik en creatieve brein deze uitdaging aan te gaan in samenwerking met experts op het terrein van gebiedsontwikkeling? Dan is deze opdracht zeker iets voor jou.

Wat levert het jou op?

  • je werkt samen met MBO en HBO studenten van totaal verschillende opleidingen en kunt je talent maximaal inzetten;
  • je krijgt een uniek programma aangeboden en toegang tot netwerken die je anders als student niet snel zou hebben;
  • je werkt aan een vraagstuk dat toonaangevend in Nederland gaat zijn.

Meedoen?
Mail ons! info@denieuwehanzeunie.nl

Opdrachtgever

Koen Dittrich (Aeres Hogeschool)

Coaches

nog niet bekend

Looptijd

Februari – juni 2017